Nøddebund med jordbær

Nøddebund med jordbær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Nødder - Diverse nødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3 æg
100 g.sukker
100 g.hvedemel
0.5 tsk.bagepulver
300 g.valnødder og hasselnødder (hakket)
1 appelsin (skrællet og skåret i skiver)
5 dl.piskefløde
6–700 g.jordbær
 mandler
 citronmelisse
 
Opskrift:
Æg og sukker piskes til en luftig masse. Derefter tilsættes mel, bagepulver og til sidst vendes nødderne forsigtigt i. Bages midt i ovnen i en springform ved 180 grader i ca. 15 minutter.

Appelsinskiverne, hvor det hvide kød og kerner er fjernet, lægges på nøddebunden. 1/2 liter fløde piskes til skum, og lægges med en ske på bunden. Jordbærrene halveres og lægges oven i flødeskummes og derefter pyntes der med mandler og citronmelisse.





karakterer:
Opskriften er vist 28229 gange,
og udskrevet 801 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-12-22 16:46:30
Den der med 15min ved 180gr holder sq ikke?? jeg gav den 30min før den var gennembagt og perfekt. Også i en springform..