Nøddebund med jordbær
Hovedingrediens : Nødder - Diverse nødder Indsendt : Red : |
|
|
Æg og sukker piskes til en luftig masse. Derefter tilsættes mel, bagepulver og til sidst vendes nødderne forsigtigt i. Bages midt i ovnen i en springform ved 180 grader i ca. 15 minutter.
Appelsinskiverne, hvor det hvide kød og kerner er fjernet, lægges på nøddebunden. 1/2 liter fløde piskes til skum, og lægges med en ske på bunden. Jordbærrene halveres og lægges oven i flødeskummes og derefter pyntes der med mandler og citronmelisse. |
|
Opskriften er vist 28175 gange,
og udskrevet 801 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-12-22 16:46:30 Den der med 15min ved 180gr holder sq ikke?? jeg gav den 30min før den var gennembagt og perfekt. Også i en springform.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne