Citronmarineret svinekotelet
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bank koteletten let med håndroden.
Læg den i citronsaft og lad den trække i 20 minutter.
Vend den af og til.
Kog pastaen efter anvisningen på posen og lad den dryppe af. Krydr koteletten med salt og peber og brun den derefter i meget varm olie. Skru ned og lad den stege i 4 minutter på hver side. Hæld citronsaften i panden og kom kapers, smør og pasta ved. Ryst panden et øjeblik og servér. |
|
Opskriften er vist 53997 gange,
og udskrevet 839 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (7 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 let og frisk også med ny kartofler |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne