Friskrørt marineret stenbiderrogn med vodka og citron
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Stenbiderrogn - Stenbidderrogn Indsendt : Red : |
|
|
Stenbider skrabes, kommes i stor skål med iskoldt vand og piskes med piskeris for opsamling af hinder.
Riset tømmes jævnligt
Når den er færdigsoigneret hældes rognen i en sigte og drysses med salt og trækker i sigten.
Kartoflen rives på råkostjern og formes i tyndt lag i udstikker. Ovenpå kommes tynde skiver af kammusling og derkrydres med basilikum. Ovenpå kommes igen kartoffel og steges på pande med olie og lidt smør. Der laves to røsti. Røsti steges på begges sider og krydderes med salt og peber og kommes i ovnen ca 5 min. ved 185 grader. Salaterne plukkes og marineres med lidt olivenolie og citronsaft. Rognen krydres med lidt vodka og citronsaft og smages til med peber. Rødløg hakkes og blancheres i lidt kogende vand, siges og køles. Dressing røres af creme fraiche og fiskefond, smages til med vodka og citronsaft. Anretning På en røsti lægges rognen i udstikker og på toppen lægges den sidste røsti omkring lægges lidt salater og dressingen dryppes omkring. |
|
Opskriften er vist 14524 gange,
og udskrevet 288 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anndhansen - 2016-10-28 03:05:26 hvad skal rødløget bruges til? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne