Stegt stenbider
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Stenbider - Stenbidder Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Fisken renses og fileteres.
Herefter lægges den i køkkenvasken og drysses med lidt groft køkkensalt.
Kogende vand hældes over fileterne, da konsistensen herved bliver meget fin.
Efter afdrypning paneres fisken, og smør eller margarine samt lidt olivenolie smeltes på panden.
Fileterne steges gyldne på begge sider ca. 20 min. i alt.
Stuvning: Mælk og margarine koges op og jævnes med maizenamelet. Smag til med paprika, citronsaft, salt og peber. Tilsæt ost efter smag eller udelad evt. dette. Tilsæt fløden og lad stuvningen koge et øjeblik. Artiskokbundene lægges i et ildfast fad, og stuvningen hældes over. Stuvningen garneres med revet ost og paprika og kommer i ovnen 10 minutter ved 175 grader C. Servering: Fisken anrettes på et fad og pyntes med masser af citronbåde og evt. lidt persille. Hvis tilbehør af artiskok og stuvning ikke synes mættende nok, kan tilføjes brød og/ eller kartofler. Til retten drikkes hvidvin og danskvand. |
|
Opskriften er vist 45117 gange,
og udskrevet 629 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Hans Mølgaard - 2015-05-25 23:44:09 blot lille spørgsmål: er det hunner eller hanner af stenbiddere man steger ?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne