Stenbider med gulerødder i vinsauce
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Stenbider - Stenbidder Indsendt : Red : |
|
|
Del løg og gulerødder i 4 og kom dem i en skål med korianderfrø, hvidvin og citronsaft og lad det trække til næste dag.
Tag løg og gulerødder op og skær dem i små tern og dup dem tørre med køkkenrulle. Sauter dem i 5 g af smørret til løgene er klare, hæld lagen ved og bring det i kog. Lad det koge 5 min. og jævn med majsstivelse udrørt i lidt koldt vand. Smag til med salt og peber. Tag saucen fra varmen og rør 15 g smør og dild i. Skær stenbiderfileterne i 3 og skær evt. ben fra. Krydr dem med peber og steg dem på en teflonpande 3 min. på hver side i det sidste smør. Drys med salt og server med gulerødder i vinsauce og små pillekartofler til. |
|
Opskriften er vist 10132 gange,
og udskrevet 210 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne