Stenbider med gulerødder i vinsauce

Stenbider med gulerødder i vinsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Stenbider - Stenbidder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 gulerødder
2 løg
2 tsk.korianderfrø
4 dl.hvidvin
0.5 citron, saft heraf
30 g.smør
1 tsk.majsstivelse
2 spsk.hakket dild
4 (han-)stenbiderfileter
 
Opskrift:
Del løg og gulerødder i 4 og kom dem i en skål med korianderfrø, hvidvin og citronsaft og lad det trække til næste dag.

Tag løg og gulerødder op og skær dem i små tern og dup dem tørre med køkkenrulle. Sauter dem i 5 g af smørret til løgene er klare, hæld lagen ved og bring det i kog. Lad det koge 5 min. og jævn med majsstivelse udrørt i lidt koldt vand.
Smag til med salt og peber. Tag saucen fra varmen og rør 15 g smør og dild i.

Skær stenbiderfileterne i 3 og skær evt. ben fra. Krydr dem med peber og steg dem på en teflonpande 3 min. på hver side i det sidste smør. Drys med salt og server med gulerødder i vinsauce og små pillekartofler til.





karakterer:
Opskriften er vist 10132 gange,
og udskrevet 210 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu