Stenbider med butterdej
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Stenbider - Stenbidder Indsendt : Red : |
|
|
Persillen hakkes og blandes med raspen. Stenbiderfileten vendes i æg og rasp med persille.
Risene koges i letsaltet vand i 20 min. Creme fraichen piskes stiv og vendes sammen med rognen. Fileten steges let på pande i 4 min. på hver side. Det anrettes med risene i bunden, creme fraichen ovenpå og til sidst fisken. Pyntes med et stykke bagt butterdej. |
|
Opskriften er vist 9071 gange,
og udskrevet 179 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne