Blinis med to slags stenbiderrogn
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Stenbiderrogn - Stenbidderrogn Oprindelsesland : Rusland Indsendt : |
|
|
Mælk og creme fraiche lunes og udrøres med gær, tilsættes honning, æggeblommer og røres glat. Dejen hæver i 45 minutter.
Herefter vendes hviderne i og bages straks på pande i ca. 1 cm tykkelse. Rognen lægges ovenpå sammen med creme fraiche og løg samt krydderurter |
|
Opskriften er vist 27535 gange,
og udskrevet 600 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne