Tunrand

Tunrand, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.tun naturel
100 g.mayonnaise
100 g.cremefraiche
 Tomatketchup
 Tabasco
2.5 dl.piskefløde
6 Husblas, blade
 
Opskrift:
Lad tunen dryppe af i en sigte. Pisk fløden stiv og vend mayonnaise og cremefraiche i, smag til med tomatketchup og tabasco. Smelt husblassen og kom den forsigtig i massen under omrøring, skil tunen fra hinanden og kom den i til sidst. Fyldes i en randform eller alm. sandkageform. Stilles koldt til det er stift.

Servering
Skæres i skiver, som anrettes med pynt på et salatbord, serveres med lune flutes. Pynt evt. med karse, dild, rejer kaviar eller lignende.





karakterer:
Opskriften er vist 35382 gange,
og udskrevet 749 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-08-02 09:06:27
Mængden passer langt fra til en rand-form, der skal laves 3 gange så meget som opskriften siger, for at den kan passe til en standart rand-form, men ellers super god opskrift