Frisenborgkage med æbler
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Smør røres blødt med sukker. Æggene røres i et ad gangen. Mel og bagepulver sigtes sammen og blandes i skiftevis med mælken.
Dejen bredes ud i en smurt bradepande 38 x 24 cm. Æblerne vaskes, skrælles og kernehusene fjernes. Æblerne skæres ud i tynde skiver, der lægges tæt ovenpå dejen. Sukker, kanel og vanillesukker blandes og drysses over æblerne. Kagen bages ca. 30 min. ved 200°. Serveres nybagt med fromage frais eller flødeskum smagt til med vanille. |
|
Opskriften er vist 20407 gange,
og udskrevet 548 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (9 stemmer) |
|
Kommentarer hansen - 2009-09-28 18:25:50 kagen er bare supergod, den bedste jeg endu har smagt :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne