Hollandske flødevafler

Hollandske flødevafler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
KagerRet : Kager - Vafler

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Oprindelsesland : Holland

HollandIndsendt :      Red :
Hollandske flødevafler, billede 4 Hollandske flødevafler, billede 1 Hollandske flødevafler, billede 2 Hollandske flødevafler, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
5 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 spsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.5 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
   
250 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Bagning:
  fedtstof
   
Opskrift:
Smørret smeltes, afkøles og tilsættes æg, vaniljesukker og kanel.

Mel og bagepulver sigtes i og dejen røres godt og stilles i køleskabet ca. 10 minutter.

I mellemtiden piskes fløden og vendes forsigtigt i dejen.

Vaflerne bages, til de er gyldne og sprøde og serveres drysset med kanel og sukker.





karakterer:
Opskriften er vist 43638 gange,
og udskrevet 788 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (86 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 12613 (3003 kcal)
KJ pr. Portion 12613 (3003 kcal)
Vægt ialt 970 gram
Vægt pr. Portion 970 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1300 KJ (309 kcal)
Protein 7.6 gram
Fedt 22.2 gram
Kulhydrat 21.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu