Flødevafler
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Mel og koldt vand piskes sammen. Fløden piskes næsten stiv og vendes i sammen med smeltet margarine og sukker.
Vaffeljernet varmes godt op. Lidt fedtstof kommes på til det første hold vafler. Dejen hældes på, men må ikke dække jernet helt, da den flyder ud, når jernet lukkes. Vaflerne bages ca. 3 min., på hver side. Serveres nybagte drysset med sukker eller evt. syltetøj. |
|
Opskriften er vist 193419 gange,
og udskrevet 3509 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (105 stemmer) |
|
Kommentarer Roar - 2017-01-15 15:15:17 elendige vafler. smager ikke af noget andet end fedt.. Steen - 2012-11-24 21:05:07 Det var virkelig ikke nogen succes! Det var praktisk taget umuligt at lave en enkel vaffel. De skilte og brændte sig fast Helle - 2011-12-27 18:33:01 Rigtig gode vafler - vi puttede 1 tsk. vanillesukker i (til 150 g mel). Camilla - 2011-12-01 20:08:21 Synes at vaflerne er okay, men efter min smag alt for sprøde og fede. Heidi Andersen - 2011-11-27 13:09:53 Til dem der syntes de er fede, så beregn lige kalorier i denne opskrift kontra dem der er margarine i.... ;-) Lapooh - 2011-05-04 20:02:18 Til Sara.. så smid en spsk. øl i dejen så bliver vaflerne sprøde, det gør man jo også med pandekage dej.. Sara - 2011-02-19 15:03:55 er det meningen, at de skal være så sprøde? som jeg husker vafler er de sprøde udenpå men bløde indeni. -det var de her i hvert fald ikke.. s: meget trist, da smagen ellers er helt okay. Celton - 2010-08-25 14:53:04 Så blev de afprøvet.... Manden spiste flittigt :) Må indrømme at de var lidt fede. Men også super sprøde og gode. Men det er som om at der mangler noget mel eller æg, bare sådan lidt mere fylde i dem, de blev meget hullet og tynde... Når det er sagt så skal det siges at det ikke er sidste gang de er på menuen her hjemme :) Celton - 2010-08-24 12:37:07 Uhh... dem må vi prøve i eftermiddag :) Mon ikke manden vil synes om det efter en lang arbejdsdag!?! Ud og handle med det samme.... Heidi - 2009-08-25 20:44:00 Utrolig let opskrift og meget sprøde vafler. Men også meget, meget fede vafler. anonym - 2009-05-16 08:41:44 Vaflerne bliver super sprøde men efter min smag er de lidt for fede. Det blev lidt vammelt med alt det fløde. Jeg fik 9 plader af portionen. Per - 2009-05-09 07:35:44 Bruges et elvaffeljern skal vaflerne jo selvfølgelig ikke bages på hver side, det er kun hvis det er et jern til komfuret. Vaflerne er de sprødeste vi har prøvet, og hvis de får liv til at køle af i et lag på rist inden de bliver lagt over på en tallerken holder de sig sprøde, og kan måske enda gemmes i kagedåse efter de er afkølet. namns - 2009-03-25 13:10:32 Det er bare den bedste vaffelopskrift jeg nogensinde har prøvet! Kirsten Huttemeier kalder dem jæmtlandsvafler fordi hun havde fået opskriften af en svensk veninde. Lækre, sprøde og meget fedtede! Fritteren - 2008-05-19 15:35:54 Smagte supergodt! =) Mel/vand skal bare vendes godt og grundigt med flødeskummen til dejen bliver jævn og luftig. Mums! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne