Sødsur rødfisk med stegte ris
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Rødfisk Indsendt : Red : |
|
|
Fiskefileterne skæres i 3cm tykke stave. Marinaden piskes sammen. Fisken og marinaden kommes i en plastpose og trækker i køleskab 30 minutter.
Fisken dybsteges indtil den er gylden, ca. 3 minutter og afdryppes på køkkenrulle. Skalotteløg og hvidløg hakkes og svitses i wok eller på stegepande – uden at tage farve. De øvrige ingredienser tilsættes og saucen koges 3 minutter. Fisken kommes op på en tallerken, pyntes med mango og saucen hældes over. Tigerrejerne pilles og svitses i olie og honning indtil de er gennemstegte og tages op. Porrerne skæres i strimler og svitses. Soya sauce og ris tilsættes og varmes igennem. Rejerne vendes ned i risen. |
|
Opskriften er vist 15184 gange,
og udskrevet 331 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Ulla - 2024-03-11 19:27:55 Skal æggehvider piskes stive? Kjell - 2008-01-26 14:34:15 Fantastisk ret, vi tilsatte noget mere soya , anden gang vi lavede retten |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne