Rødfiskfilet med rejer

Rødfiskfilet med rejer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Rødfisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.rødfiskfileter
150 g.pillede rejer
150 g.mayonnaise
 dl.cremefraiche
0.5 tsk.dijonsennep
 citron
 salt
 peber
 
 Kogelage:
1 lillefennikel
1 gulerod
1 porre
5 dl.vand
¼ fl.tør hvidvin
1 tsk.salt
5 knuste, hvide peberkorn
1 bdt.dild
 
Opskrift:
Begynd med lagen. Kom vand og hvidvin i en gryde. Tilsæt de rensede, delte grønsager samt krydderierne og bring lagen i kog. Lad den småkoge under låg 10-15 minutter. Læg rødfiskefileterne i en fladbundet gryde. Si kogelagen over og bring den langsomt i kog. Lad fisken simre 5-7 minutter efter størrelse og lad den afkøle i lagen. Tag fisken op og lad den dryppe af. Læg den på et serveringsfad. Bland mayonnaise og creme fraiche. Smag til med sennep, citronsaft, salt og peber. Kom dressing over fisken og pynt med rejer, citronbåde og dild.

Servér retten med små kogte kartofler drysset med dildkviste.





karakterer:
Opskriften er vist 26039 gange,
og udskrevet 729 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
SUPERB 100%