Lammekølle med osteskorpe

Lammekølle med osteskorpe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1500 g.lammekølle med ben
2 fedhvidløg
 salt
 peber
100 g.blåskimmelost
1 dl.Cremefraiche
1.5 dl.vand
1 dl.hvidvin
200 g.løg
200 g.frisk spinat
 
Opskrift:
Lammekølle spækkes med hvidløg, stik med en spids kniv lommer ind langs ben og i fedtkanten og fyld dem med hvidløgssplinter. Lammekøllen gnides med salt og peber og lægges i en lille bradepande.

Brunes i ovnene ca. 15 min ved 225 grader. Køllen tages ud og varmen dæmpes til 160 grader.

Blåskimmelost og creme fraiche røres sammen og smøres på køllens over og underside Vand og hvidvin kommes i bradepanden sammen med løg skåret i både.

Køllen steger videre i 1 1/4 - 1 1/2 time afhængig af hvor rosa man ønsker den.

Køllen pakkes i folie og hviler 10 min. inden den skæres i skiver.

Stegesky og løg hældes i en gryde og skummes for fedt. Spinaten skylles, og drypper af og hakkes groft. Spinaten kommes i skyen, varmes igennem og saucen smages til med salt og peber.

Serveres med Kartofler og grøntsager.





karakterer:
Opskriften er vist 9539 gange,
og udskrevet 280 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu