Lammekølle med osteskorpe
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle Indsendt : Red : |
|
|
Lammekølle spækkes med hvidløg, stik med en spids kniv lommer ind langs ben og i fedtkanten og fyld dem med hvidløgssplinter. Lammekøllen gnides med salt og peber og lægges i en lille bradepande.
Brunes i ovnene ca. 15 min ved 225 grader. Køllen tages ud og varmen dæmpes til 160 grader. Blåskimmelost og creme fraiche røres sammen og smøres på køllens over og underside Vand og hvidvin kommes i bradepanden sammen med løg skåret i både. Køllen steger videre i 1 1/4 - 1 1/2 time afhængig af hvor rosa man ønsker den. Køllen pakkes i folie og hviler 10 min. inden den skæres i skiver. Stegesky og løg hældes i en gryde og skummes for fedt. Spinaten skylles, og drypper af og hakkes groft. Spinaten kommes i skyen, varmes igennem og saucen smages til med salt og peber. Serveres med Kartofler og grøntsager. |
|
Opskriften er vist 9496 gange,
og udskrevet 280 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne