Karrysuppe med krebs
Hovedingrediens : Skaldyr - Krebs Kilde : Ecco Seafood Indsendt : Red : |
|
|
Hak krebsene groft, hak hvidløg og chili fint. Varm olien i en gryde og svits hvidløg, chili og karry. Tilsæt kokosmælk og vand og bring suppen i kog. Tilsæt krebsene og smag suppen til med fiskesovs. Tag suppen af varmen. Serveres straks, for krebs bliver hurtigt kedelige. Pynt evt. med friske koriander og server med brød.
|
|
Opskriften er vist 14606 gange,
og udskrevet 395 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (22 stemmer) |
|
Kommentarer Anja - 2005-01-01 01:01:01 uden div. modifikationer er suppen en tynd gang sjask. Blev god efter jeg tilføjede 2 dl fløde 2 dl ris 2 dl ærter og jævnet en anelse med maizena |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne