Gourmet krebs

Gourmet krebs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med skaldyr

Hovedingrediens : Skaldyr - Krebs

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
200 g.ECCO SEAFOOD krebsehaler, drænede
100 g.champignon
5 stk.skalotteløg
½ ds.flåede tomater
2 spsk.stærk ketchup
½ stk.hønsebouillonterning
1 dl.piskefløde
25 g.smør
1 tsk.karry
1 tsk.paprika
1 dl.hvidvin
 lidt estragon
 salt
 peber
 
Opskrift:
De fintsnittede champignons ristes i 25 g smør, finthakkede løg tilsættes. Tomater med saft presses gennem en fin sigte ned i gryden. Den småtskårne bouillonterning kommes i sammen med salt og peber. Det hele simrer lidt, hvorefter fløde kommes i.

Mens saucen langsomt koger ind, kommes 25 g. smør på en opvarmet pande og karry og paprika svitses. Krebsene ristes, og når de er gennemristede, overhældes de med hvidvin. Krebs med vin hældes over i saucen, og efter kort tids blid kogning serveres det rygende varmt med ris.





karakterer:
Opskriften er vist 18564 gange,
og udskrevet 371 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.2    (18 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
samme ret som Krebsepande