Gourmet krebs
Hovedingrediens : Skaldyr - Krebs Indsendt : |
|
|
De fintsnittede champignons ristes i 25 g smør, finthakkede løg tilsættes. Tomater med saft presses gennem en fin sigte ned i gryden. Den småtskårne bouillonterning kommes i sammen med salt og peber. Det hele simrer lidt, hvorefter fløde kommes i.
Mens saucen langsomt koger ind, kommes 25 g. smør på en opvarmet pande og karry og paprika svitses. Krebsene ristes, og når de er gennemristede, overhældes de med hvidvin. Krebs med vin hældes over i saucen, og efter kort tids blid kogning serveres det rygende varmt med ris. |
|
Opskriften er vist 18564 gange,
og udskrevet 371 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.2 (18 stemmer) |
|
Kommentarer anna-grethe - 2005-01-01 01:01:01 samme ret som Krebsepande |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne