Ecco salat
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Kilde : Ecco Seafood Indsendt : Red : |
|
|
Olie og eddike puttes i en flaske og rystes sammen, fransk sennep, hvidløg, salt og peber tilsættes efter behag. Champignoner skæres i skiver, aspargessnitterne deles i to. Rejer, champignoner og asparges kommes i en skål, dressingen hældes over, den hakkede persille tilsættes og det hele vendes forsigtigt til det er godt blandet. Lad salaten trække i dressingen 1-2 timer før servering. Anret salaten i en skål med fintskårne Iceberg salat, pynt med cherrytomater på toppen.
Anretning: Kan serveres med letristet brød og smør. |
|
Opskriften er vist 15476 gange,
og udskrevet 257 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne