Ecco salat

Ecco salat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SalaterRet : Salater - Salater

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandKilde : Ecco Seafood

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
450 g.Ecco Luxus Rejer
1 bk.friske champignoner
1 hoved icebergsalat
1 lille bakke cherrytomater
1 dåseasparges
1 fedhvidløg
1 dl.olivenolie
0.25 dl.vineddike
 Hakket persille
 Fransk sennep
 Salt
 Peber
 
Opskrift:
Olie og eddike puttes i en flaske og rystes sammen, fransk sennep, hvidløg, salt og peber tilsættes efter behag. Champignoner skæres i skiver, aspargessnitterne deles i to. Rejer, champignoner og asparges kommes i en skål, dressingen hældes over, den hakkede persille tilsættes og det hele vendes forsigtigt til det er godt blandet. Lad salaten trække i dressingen 1-2 timer før servering. Anret salaten i en skål med fintskårne Iceberg salat, pynt med cherrytomater på toppen.

Anretning:
Kan serveres med letristet brød og smør.





karakterer:
Opskriften er vist 15476 gange,
og udskrevet 257 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu