Tykmælkskage
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Tykmælk Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 255960 gange,
og udskrevet 7397 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (145 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2020-07-18 11:59:41 Lækker lækker. Også god, hvis man erstatter kanel med vaniljejsukker. :) Birgit B - 2020-07-12 15:32:29 Fantastisk. Hurtig at røre sammen med en ske. Glasur lunes og lægges på kagen når den er kold. Lækker kage :-D Bjørn S - 2017-04-14 15:06:27 Var lidt forvirrende at fra "100 gram smør" nok er det der høre til glasuren. Og jeg undrede mig at der både stod 100 gram smør, og 200 gram smør også. Og havde håbet på en mere detaljeret fremgang af glasuren. Men jeg prøver at tage chancen med at bage kagen :) h3i53 - 2016-04-08 11:58:59 Hvis den falder sammen kan det være fordi i bruger flydende margarine (det fra flasker) istedetfor smør, det har jeg ihvertfald oplevet Anonym - 2013-10-05 01:54:49 Hvis kagen falder sammen, kan det være fordi den ikke bliver vendt ordentligt og forsigtigt. For at få det bedste resultat med enhver kage, skal den vendes med en grydeske (ikke røres eller "æltes" i maskine) og den skal være luftig derefter. Marolle - 2013-10-03 18:51:19 Brugte også kærnemælk i stedet for tykmælk - fungerer fint uden æg (og 5 dk mælk) ;) Marolle - 2013-10-03 18:49:37 Super kage - nem og hurtig at lave mine børn elsker den ;) Søren og Oliver - 2012-05-02 15:07:13 Er det bare os, eller er der glemt at der skal 5 dl mælk i .... The nice girl XD - 2011-10-03 16:13:51 bagte den for famillien og de elsker den bare helt vildt:D Irene - 2011-08-12 15:59:25 Fantastisk kage, jeg bager den tit! :) Topkarrakter herfra! Kokken - 2011-02-20 13:09:51 Kagen er rigtig god, den kan virkelig anbefales, let at lave, og virkelig en farvorit blandt børn og voksne i alle aldre. Michelle - 2010-09-16 21:14:25 Min kage falder altid sammen, hvad kan jeg havde gjordt forkert??? Åse - 2010-05-11 19:38:28 Har også prøvet at lave den med kakao i og en sjat rød saftevand... den blev rigtig god :) Pernille - 2009-11-12 15:15:39 Lii efter opskriften - Ny fovorit ELSKER DEN DEN ER PERFEKT !! Cathrine - 2009-09-01 12:31:18 kagen skal være næsten kold inden glasuren hældes over også mangler i en knivspids kaffe bønner i glasuren marie - 2009-08-31 08:52:46 hvorfor er der ingen æg i? Bente G - 2005-01-01 01:01:01 Prøv at kom pålægchokolade på den varme kage istedet for glasur - en god og let løsning. Har også gode erfaringer med at komme forskellige hakkede nødder i dejen. E. Pedersen - 2005-01-01 01:01:01 Kagen skal være næsten kold , inden man lægger glasur på, ellers bliver det ikke godt. sanne - 2005-01-01 01:01:01 tykmælke ka med fordel udskiftes med kæremælk |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne