Marineret grillstegt nakkefilet
Hovedingrediens : Svinekød - Nakkefilet Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kødet lægges i en skål eller fad af nøgenlunde samme størrelse som kødet.
Løg og hvidløg skæres i terninger og kommes i hvidvinen sammen med rosmarin og peber.
Marinaden hældes over kødet som tildækkes og stilles i køleskab.
Kødet marineres 1½-2 døgn og vendes et par gange.
Kødet tages op af marinaden, tørres med køkkenrulle og drysses med salt. Grillristen pensles med olie. Steges på grill 1-1 ¼ time, vendes ofte. Stegetiden afhænger af grillens varme og kødets tykkelse. Afstanden til gløderne skal være ret stor, for at kødet ikke skal blive mørkt. Steges kødet på roterende grillspid er stegetiden 2 ¼-1½ time. Lad kødet hviler ca. 20 min. Inden det skæres i skiver. Server med madbrød eller flutes og en fyldig grøn salat med kartofler eller løse ris. |
|
Opskriften er vist 148586 gange,
og udskrevet 2274 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne