Juliennesuppe
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
grøntsagerne gøres i stand. Løgene pilles og hakkes småt. Skræl gulerødder, kartofler, persillerod og selleri. Riv dem på den grove side af råkostjernet. Skær rod og top af porrerne, gem det sidste. Skær porren i smalle ringe. Så laves en suppevisk af porregrønt, persillestilke og selleritop, som ombindes med ufarvet bomuldsgarn.
Smørret smeltes i en gryde og de findelte grøntsager svitses heri. Bouillon og suppevisk tilsættes. Læg låg på, lad suppen koge i ca 15 min. Suppevisken tages op, suppen skummes og smages til med salt og peber. Andre krydderier kan efter smag tilsættes.
Servering: Suppen serveres rygende varm, evt pyntet med friskhakket persille. Flutes eller groft brød serveres til. |
|
Opskriften er vist 45974 gange,
og udskrevet 1273 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (13 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2018-01-18 15:29:00 det har da ikke meget med en julienne suppe at gøre hvis porre skæres i ringe og alt andet rives på rivejern, nærmer en grøntsagssuppe, julienne suppe er kendt ved at alle grøntsager skæres i aflange tændstikker der af navnet julienne Lena Roskilde - 2006-12-25 08:59:45 Jeg elskede den suppe, da jeg var barn. Glæder mig at få den igen 1. juledag 2006 |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne