Spinatsalat med dybstegte cherrytomater
Hovedingrediens : Grøntsager - Spinat Indsendt : Red : |
|
|
Rib og skyl spinaten grundigt. Skyl cherrytomaterne og prik hul i toppen af hver. Vend dem i lidt mel. Skær brødet i tern ca. 1 cm og steg dem på en pande med olie og hvidløg. Skyl persillen og hak halvdelen, vend dette i brød croutonerne og sæt dem til side.
skær fetaosten i tern. Varm ca. 1 dl. olie op i en lille gryd (for at se om den er varm nok, kan man stikke en tandstik ned og hvis olien bruser om pinden, er den varm nok).
Steg tomaterne 4-5 stk. ad gangen 3-4 minuter og tag dem op og læg dem på et stykke køkkerulle.
Anret spinaten i en skål og pynt med feta, brødcroutoner og tomater, samt resten af persillen plukket i små dske. Serveres med frisk brød.
|
|
Opskriften er vist 9488 gange,
og udskrevet 189 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne