Spinatsalat med prosciutto og tomat

Spinatsalat med prosciutto og tomat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SalaterRet : Salater - Salater

Hovedingrediens : Grøntsager - Spinat

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
12 skiverprosciutto (italiensk røget skinke) eller parmaskinke
6 flaske- eller kryddertomater
 olivenolie
 friskkværnet sort peber
200 g.små friske spinatblade
200 g.friske blancherede/sprødkogte grønne asparges
1.25 dl.høvlet parmesanost
 
 Dressing:
2 spsk.olivenolie
2 spsk.citronsaft
½ dl.basilikumblade skåret i strimler
2 tsk.Brun farin
 
Opskrift:
Kom skinken og tomaterne med den skårne side opad på en bageplade (gerne med bagepapir på), stænk olivenolie på og drys med peber. Bag dette i en 180 grader varm ovn i 25 min., eller til skinken er sprød og tomaterne møre. Læg spinat og asparges på serveringstallerkner. Læg herpå tomater og skinke og fordel parmesan.

Dressing:
Bland ingredienserne og hæld dressingen over salaten.

Serveres med godt italiensk brød med sej krumme.





karakterer:
Opskriften er vist 8048 gange,
og udskrevet 157 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu