Spinatsalat med pære og rygeost
Hovedingrediens : Grøntsager - Spinat Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skyl spinaten grundigt i rigelgt vand, dup den tør fx i et viskestykke og fordel den på en stor tallerken.
Rør dressingen sammen, tilsæt 2 spsk vand og smag til med salt og peber. Skræl pæren og skær den i tern. Del blomkålen i små buketter og klip purløgen. Bland pære og blomkål i dressingen og fordel det over spinaten. Drys med purløg. Spis brød til. |
|
Opskriften er vist 22880 gange,
og udskrevet 294 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Kirsten - 2018-09-10 17:55:24 Hej fra Ontario Canada. Jeg kan Ikke købe Rygeost her. Hvad kan jeg bruge i stedet? Gedeost? Mange tak |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne