Spinatsalat med pinjekerner
Hovedingrediens : Grøntsager - Spinat Indsendt : Red : |
|
|
Spinaten skylles meget grundigt og rives i store stykker og lægges i en salatskål. Baconskiverne skæres i stykker af ca. 1 cm. bredde og steges helt sprøde. Rist pinjekernerne let på en tør panden indtil de er gyldne (det fremhæver smagen). Hak rødløget fint og skær tomaterne i både. Det hele kommes i salatskålen sammen med osten. Lav en olie- eddikedressing med masser af basilikum (eller andet) og hæld den over salatblandingen. Bland salaten så dressingen bliver fordelt godt. Drys til sidst den stegte bacon, reven ost og pinjekernerne over salaten.
Serveres med et groft brød. |
|
Opskriften er vist 26550 gange,
og udskrevet 624 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Mig - 2005-01-01 01:01:01 Denne salat er superlækker! Har serveret den som en af retterne på et frokostbord og gæsterne var vilde med den - den kan også bruges som tilbehør til en hovedret. Tak for opskriften. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne