Grillspid
Hovedingrediens : Svinekød - Nakkefilet Indsendt : Red : |
|
|
Kødet skæres i terninger på ca 3x3 cm.
Pølserne skæres i ca. 3 cm. lange stykker.
Kød, pølser og champignon stikkes skiftevis på små grillspid og drysses med paprika.
Trækker med paprika ca. 20 min. Inden stegningen. Grillsteger ca. 20 cm fra grillelementet ca 10 min. På hver side. Drysses med salt efter stegningen. Serveres med En fyldig grøn salat med f.eks. blomkålsbuketter og ærter, flutes eller rugbrød ristet på grillen. Tips: Pølserne og kødet afgives så meget fedtstof, at spiddene ikke behøver at pensles med olie inden stegning. |
|
Opskriften er vist 14050 gange,
og udskrevet 206 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne