Pastagratin med krydderurter, kalkun og grønt

Pastagratin med krydderurter, kalkun og grønt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Pasta

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.pasta
250 g.kalkunbryst i tynde strimler
3 flåede tomater (hakkede)
250 g.frisk spinat, eller en lille pk. frossen, sørg for at vandet er presset fra
2 fedhvidløg (hakket)
 olie til stegning
50 g.grofthakket friske krydderurter (timian, basilikum, persille, oregano)
3 æg
1 dl.cremefraiche
 salt
 peber
 paprika
200 g.revet ost
 
 olie til gratinfadet
 
Opskrift:
Sæt pastaen over i kogende vand. Kom olie på panden, rist hvidløg og kød, tilsæt tomater og spinat, og lad lige spinaten falde lidt sammen. Tag panden af ilden, tilsæt krydderurter og creme fraiche, krydr. med salt, peber og paprika. Del æggene, blommerne røres i kødblandingen, Bland kødblandingen med den kogte pasta, hviderne piskes meget stive, og vendes forsigtig i kød pasta blandingen. det hele hældes i et smurt gratinfad, og drysses med ost. Bages ca 40 min. i en 200 gr. varm ovn.





karakterer:
Opskriften er vist 10564 gange,
og udskrevet 299 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-01-06 12:08:58
Dét var vel nok en dejlig ret. Den kan anbefales !!