Pastagratin med skinke og hakkede tomater
Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Pasta Indsendt : Red : |
Fotograf: Dorte Christensen |
|
Kog pastaskruerne i letsaltet vand.
Skær skinken i tern og rist den på panden i lidt fedtstof krydret med salt og peber. Hæld de "al dente" skruer i et ildfast fad sammen med skinken. Tilsæt de hakkede tomater. Pisk æggene med mælken og tilsæt det pressede hvidløg, salt og peber. Hæld æggestanden over pasta/tomatmassen. Sættes i en 225 grader varm ovn i ca. 30 min. Serveres med flutes. |
|
Opskriften er vist 82851 gange,
og udskrevet 1176 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Birgitte - 2015-05-31 13:21:11 Pr'vede opskriften igår, og den var et hit. Næste gang jeg laver den, vil jeg forsøge at tilføje nogle grøntsager (løg og broccoli eller blomkål) da jeg også tror dette kan passe godt ind i opskriften(og så måske lidt mere æggemasse, men dette kan være, fordi jeg brugte for mange skruer) Dorte11 - 2013-07-01 09:40:34 En nem og lækker ret. Der skal kun bruges få ingredienser. Af denne portion er der mad nok til 3 personer. inge juhl - 2005-01-01 01:01:01 fin opskrift, dog brugte jeg halvt fløde og halvt vand samt 3 fed hvidløg i stedet for et |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne