Pastagratin
Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Pasta Indsendt : Red : |
|
|
Svits kødet i olien til det smuldrer og skifter farve. Rens og snit porrerne i tynde ringe. Kom dem i sammen med tomatsaucen og vand og lad det småkoge i 10 minutter til den er ret tyk. Smag til med salt og peber.
Smør et stort ildfast fad. Læg et lag pastaskruer i bunden, herover kødsauce og dæk med pasta. Pisk æggene let sammen og rør Mornaysaucen i. Fordel blandingen over fadet - det skal ikke dække helt. Løft i pastaen med en gaffel, så saucen trænger lidt ned. Bag gratinen midt i ovnen ved 200 grader i ca. 35 minutter til den er gylden og fast. Kan drysses med reven ost de sidste 15 minutter. Serveres varm med grøn salat som tilbehør. |
|
Opskriften er vist 18582 gange,
og udskrevet 327 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne