Karamelsirup - Karamel sirup
Hovedingrediens : Diverse produkter - Sukker Indsendt : |
|
|
Smelt sukkeret i en pande til det er gyldent. Hæld lidt af vandet ved og kog, til karamellen er helt opløst og har en jævn konsistens.
|
|
Opskriften er vist 36840 gange,
og udskrevet 221 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Kenneth - 2016-09-05 19:37:30 Hvor lang tid kan det holde? Kenneth - 2016-09-05 18:16:29 Hvor lang tid kan det holde? Mikkel - 2011-11-12 22:38:58 Jeg vil anbefale 1,5 dl vand. Smelt sukkeret ved høj varme i en kasserolle - juster varmen en anelse ned når sukkeret begynder at smelte, for at undgå at det får en brændt smag. Hæld forsigtigt en hel dl vand i, og rør rundt til sukkeret er helt smeltet. Afprøv konsistensen ved at hælde lidt på en kold ske, og juster evt. ved indkogning eller tilsætning af vand. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne