Nakkefilet med krydderurter
Hovedingrediens : Svinekød - Nakkefilet Indsendt : Red : |
|
|
Kødet gnides med salt og lægges på et stykke smurt alufolie.
Krydderurterne lægges på kødet og folien pakkes om.
Pakken lægges på en plade i ovnen.
Stegetid 1 ¼-1½ time ved 200 grader, afhængig af filetens tykkelse. Folien åbnes i den ene ende, og den dannede sky hældes i en gryde. Fløde og maizena piskes sammen og piskes i skyen. Saucen varmes op og smages til med salt og peber. Krydderurterne skrabes af kødet, og det skæres i skiver. Serveres med kartofler og bønner eller andre grøntsager. |
|
Opskriften er vist 47388 gange,
og udskrevet 1280 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (27 stemmer) |
|
Kommentarer Birger Andresen - 2017-02-01 21:30:02 Variation til denne opskrift: I stedet for at pakke kødet ind i folie, så tilberedte jeg nakkefileten i stegeso. I bunden af stegesoen lagde jeg forskellige af årstidens grøntsager, - bladselleri, gulerødder, porre, løg alsammen skåret i fingerstore stykker, og så lagde jeg kødet ovenpå. Det var en meget vellykket variant. Mie - 2012-10-27 11:06:21 Det er nok verdens bedste opskrift på en god, lækker nakkefile. Den smarer himmelsk og der saftig på en god måde. Den er værd at prøve igen og igen, det har jeg gjort. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne