Viking bøfgryde
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkekød i tern Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Margarinen brunes og heri svitses karry. Herefter svitses kødet samt det pressede hvidløg.
Efter at kødet er brunet, tilsættes en smule vand. Efter ca. 5 min. tilsættes paprika, puré, mælk, fløde samt vand efter behov. Retten simrer 3/4 time. Smages til med salt og peber og jævnes efter behag. Servering Serveres med løse ris eller kartoffelmos. |
|
Opskriften er vist 81079 gange,
og udskrevet 3106 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (90 stemmer) |
|
Kommentarer Lars H. Iversen - 2012-02-21 12:38:50 Denne opskrift er det rene vrøvl og har intet med Vikingegryde at gøre. tina - 2012-02-06 11:34:19 Lige et dumt spørgsmål kan man bruge koncentret tomat pure og hvis ja hvor meget? anonym - 2010-11-14 21:55:01 Den smager suverænt godt :-) Bo J - 2010-08-18 19:28:06 den er top !! den er go med løg og så lidt mere hvidløg :-) anonym - 2009-10-13 14:47:12 Kanon hurtig, nem og lækker opskrift. Jeg laver den med pølser skåret i skiver og gulerødder også skåret i skiver. Ungerne er vilde med den og den kan med fordel laves dagen før, så den får mere smag. Smokey McPot - 2009-02-18 19:54:39 Start med at svitse et halvt finthakket løg... Løg er godt... Ninna i Amerika - 2007-06-25 19:30:39 Inge, den ret som du siger er MILIONBOEF KIM THAI - 2007-06-25 11:29:51 Jeg laver den i min butik i Patong i Thailand rigtig god ret Anni Kiellberg Madsen - 2007-06-16 10:44:36 Denne ret er blevet en af vores ynglingsretter. Og jeg giver opskrifter mere end topkarakter. Hanne - 2007-04-25 00:14:00 Det er ikke bøf Inge - the other one - 2007-04-24 04:44:59 Lean ground beef gives it more body ... they a little parsley and a bay leaf ... yummy !! Ole - 2007-04-23 09:46:44 Hvis man tilsætter 1dl kryddersnaps, så smager det mums! Heidi - 2007-02-05 19:39:30 rigtig dejlig ret og rigtig dejlig nem og lave isår når man kommer sent hjem fra job Helle - 2007-01-12 10:52:11 Den "originale" opskrift fra Viking Bøfhus Restaurenterne, består ikke af skinkekød, men oksekød, Måske deraf bøfferne.... PE - 2007-01-09 00:29:17 Anbefales , Delikat catstail9nh - 2007-01-08 19:32:59 try using tarragon instead of karry lift the flavors up! Ken - 2007-01-08 12:46:30 Hvor er BØFFERNE Inge - 2007-01-08 03:01:18 Try with a lean pork or beef cut, such as stew cuts. !! - 2005-01-01 01:01:01 Rigtig dejlig og velsmagende ret - fortjener større karakter. Prøv evt at putte skivede friske champignon i. Det gør ikke retten dårligere !! !! - 2005-01-01 01:01:01 Super ret !! Især serveret med kartoffelmos !! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne