Gisou
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 302904 gange,
og udskrevet 18607 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (196 stemmer) |
|
Kommentarer Mette - 2022-09-20 08:53:55 I disse "spis mindre kød-tider" kan jeg anbefale at tilsætte grønne linser. De fleste opdager ikke, at de er der, men de mætter rigtigt godt. Mette - 2022-01-22 11:36:58 Har lavet denne rigtigt mange gange. Nu laver jeg den i min Römertopf (stegeso). Kommer aldrig ris direkte i retten - det laver jeg som tilbehør i stedet. Laver den ofte med spidskål. Hele familien - store som små - elsker det. anonym - 2020-11-02 18:03:53 Smager godt men kom dobbelt så meget vand ved. Ellers kogte risene fast på bunden af gryden. anonym - 2020-08-17 23:54:02 Kan man undlade vinen?? og evt tilsætte mere vand?? Jette - 2019-10-17 07:53:15 skal risene koges først?? huje - 2016-04-21 17:51:16 Lækker ret, krydrer mere, kommer somme tider en rest kartoffel, quinoa, pasta og/eller andet grønt i, der kan rydde grøntsagsskuffen. Susanne - 2016-01-29 08:45:52 lavede retten pga de mange positive meldinger, men hvor blev jeg skuffet. ikke min kop te. men vi har jo forskkellig smag. Maria - 2015-03-06 12:52:35 Hold nu op, hvor smager denne ret godt!!! Kan virkelig anbefales. Måtte dog tilføje mere vand undervejs. Inge V. - 2011-04-28 13:27:07 Efter at have læst alle de rosende kommentarer, lavede vi denne ret i går aftes. Den faldt desværre ikke i familiens smag, men nu har vi da prøvet den. jacob vedersø - 2011-03-28 13:00:59 Er det ikke det samme man bruger til fyld i forårsruller ? Tina - 2011-03-14 19:21:51 har netop lavet noget lign. efter en opskr. i Ude&hjemme med kanon resultat. smager enormt godt!! Lotte - 2010-10-30 13:56:58 Slår et slag for at bruge hastefars i stedet det er knapt så fedt og smager skønt. Mette - 2010-01-10 15:19:38 Havde nok aldrig troet, at en ret med hvidkål skulle blive en af mine favoritter, men det er den. Selv kræsne børn spiser denne ret med velbehag. Ganske enkelt fantastisk! Variationsmulighederne er i øvrigt uendelige - jeg bruger altid hvidkål, men derudover tilsætter jeg de grøntsager, jeg lige har (fx gulerødder, porrer, forårsløg, peberfrugt, chili, bladselleri osv.). anonym - 2009-11-08 20:51:45 Super god ret. Lækker og super sund :-) M Nielsen - 2009-06-14 20:46:45 Herlig ret , men jeg har også kartoffelskiver og spagetti istykker i retten .Så får man det hele på en gang. munka1 - 2008-11-17 15:11:20 Jeg viste ikke hvad det var for noget mad foer min Soen i Danmark fortaelte det mig jeg bor i Tyskland men nu skal jeg ogsaa proeve det smager sikker rigtig laekkert Karina - 2008-11-01 11:17:28 Smager rigtig lækkert. Og meget nemt at lave... Mathias Toft - 2008-09-23 21:25:03 Nemt og rigtig lækkert sus.m - 2008-06-05 10:28:20 Ih, hvor smagte det godt. Og manden i huset spiste en kæmpe portion - på trods af at han ikke bryder sig om hverken kål og gulerødder.... Søs Funch - 2008-01-23 10:02:59 Randi: Den kan godt fryses ned, det plejer jeg at gøre... Søs Funch - 2008-01-17 10:45:29 Rigtig lækker ret. De danske vægtkonsulenter har også lavet den ret, der er bare ikke ris og peberfrugt i. Randi - 2008-01-08 14:13:09 Kan den fryses ned? Mig - 2007-10-28 16:22:14 Gisou-gissau eller hvordan man nu staver det! er faktisk "diabetikker-venlig" mad, da der ikke er meget fedtstof og intet sukkerstof. Tina - 2007-03-17 09:48:24 Smager dejligt. Og så er det sundt! jørgen i england - 2007-02-13 19:44:44 denne ret er bare himmelsk hvis jeg kunne give den 11 ville jeg måske er det ikke nok gurlibell - 2007-02-05 18:46:56 kan retten fryses ned Lone - 2007-01-28 11:57:07 smager bare super.. og nem at lave. Morten - 2007-01-19 15:03:21 Vildt lækker, Brugte noget mere vand, og noget mere ris og kød, men vi er jo også 5. Kan kun anbefale retten. *S* edith - 2006-12-12 09:54:42 så fandt jeg endelig opskriften, som min mor brugte i min barndom. Det er en herreret. Kan varmt anbefales Christina - 2006-12-05 15:18:38 Porre i skiver er også rigtig lækkert i retten. Desuden svitser jeg lige løg og kød inden jeg tilsætter bouillon Hans - 2005-01-01 01:01:01 En halv øl og et par stykker chokolade er en god ide, det pepper kødretten lidt op Lise - 2005-01-01 01:01:01 Retten smager bedst, hvis man tilføler en håndfuld rosiner. Annette - 2005-01-01 01:01:01 Jeg brugte spidskål i retten og nøjedes med at koge i 15 min. catstailnh - 2005-01-01 01:01:01 jeg ville tilsætte champion istedet for gullerødder, itu skåret tomater tilsidst istedet for kactup, samt ærter og rosiner Vibeke - 2005-01-01 01:01:01 Lige før serveringen vender jeg et pænt stert stykke feta ,delt i mindre stykker,det er bare godt. lene ansø - 2005-01-01 01:01:01 Endv. ærter og rosiner lige før servering, hvilket smager rigtigt godt. Madelskeren - 2005-01-01 01:01:01 De 200 g ris. Hvornår skal de bruges? Er det bare ment som tilbehør.. eller? conny larsen - 2005-01-01 01:01:01 ej ej, hvor er den bare god. Viggo Dideriksen - 2005-01-01 01:01:01 Det smager bare så godt den er til 10 tal kirsten hviid - 2005-01-01 01:01:01 de sidste 50 år, vores yndlingsret. her forbedret med peber og ris |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne