Fennikelsuppe
Hovedingrediens : Grøntsager - Fennikel Indsendt : Red : |
|
|
Hæld olivenolien i en stor gryde, kom de hakkede løg i, og lad dem stege, til de er bløde. Tilsæt hvidløgene, og lad dem stege med ca. 1 minut.
Tilsæt fennikel, courgetter, tomater og basilikum. Rør godt rundt, skru ned til middel varme, og lad det hele svitse 2-3 minutter under omrøring, så grønsagerne ikke brænder på. Hæld derefter bouillonen over grønsagerne. Tilsæt vinen, og bring det hele i kog. Rør godt, læg låg på, og lad suppen koge ved svag varme i 30 minutter. Kom salt og peber i, rør rundt igen, og lad det hele simre 10 minutter til. Server suppen varm, og pynt hver portion med finthakket frisk basilikum. Denne suppe kan laves hele året, men er bedst om efteråret, når grønsagerne er friske. |
|
Opskriften er vist 29803 gange,
og udskrevet 579 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (26 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 fennikelsuppe smager fortrinligt med karry og rejer, evt. i stedet for tomat og basilikum |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne