Stenbiddder i fad
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Stenbider - Stenbidder Indsendt : |
|
|
Grøntsagerne renses og skæres i ikke alt for små stykker, og ristes let på panden. Placer grøntsagerne (undtaget champignon) i bunden af et ildfast fad og læg fisken over, og til sidst champignonerne. Overhæld det hele med en ½ flaske hvidvin, drys med salt og peber. Sæt det hele i ovnen ved 180 gr. i ca. 15 – 20 min. Dekorer retten med skiveskåret cambolefrugt.
Server med ris. Tips: En god kraftig bourgogne hvidvin, eller en let kølig beaujolais er god til denne ret. |
|
Opskriften er vist 13947 gange,
og udskrevet 428 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Søren Møller - 2013-03-13 19:07:20 Filet'erne fik for meget på 20 minutter. Og 20 minutter er alt for kort til at koge grøntsager ØV Anny - 2005-01-01 01:01:01 Drys med persille hvis du skal tænke på kalorierne så brug vineddeke i stedet for vin |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne