Røget stenbidder på salater, med rogn
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Røget stenbidder Indsendt : Red : |
|
|
Salaterne skylles og befries for grove ribber. Tomaten skylles og befries for kærner, tomatkødet strimles.
Æble og blegselleristilk skylles, befries for tråde, skræl og kærnehus, skæres i fine tern og kommes i det magre surmælksprodukt. Kapers og finthakket dild tilsættes, og der tilsmages med salt og møllepeber.
Anretningen: Salaterne plukkes i mindre stykker og arrangeres på portionstallerkner, stenbidderfileterne lægges på salaterne. Rognen formes som æg med en spiseske og lægges ved, sammen med urtecreme, dekorer til sidst med frisk dild og tomatstrimler. Server med brødet. |
|
Opskriften er vist 13047 gange,
og udskrevet 267 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (9 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-03-17 00:04:22 Lækker ret, skal bruges flere gange. Conny - 2011-03-23 01:43:18 Super god, desværre er det kun max. 3-4 uger om året hvor man kan få dem. Bruger altid creme fraice i stedet for fromage blanc, eller lignede. Jeg har sikret mig 5 røgede stenbidder, og frosset dem enkeltvis, og hver anden dag SKAL jeg have røget stenbidder på rugbrød 2 gane den dag. Og "sutte" benene er en stor nydelse. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne