Pasta med røget stenbidder, fennikel og citron

Pasta med røget stenbidder, fennikel og citron, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Stenbider - Stenbidder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.frisk pasta
300 g.røget stenbidderfilet
150 g.stenbidderrogn
1 citron
1 lillefennikelknold + top
0.5 spsk.birkes
6 spsk.olivenolie
 
Opskrift:
Pluk stenbidderfileterne i mindre stykker. Skær citronernes skal bort, så frugtkødet blottes. Skær citronkødet løst mellem hinderne med en skarp lille kniv. Skær de enkelte citronbåde i mindre stykker. Hold citronen over en skål, så saften samles op. Pres skroget over skålen. Skær fenniklen meget tyndt. Bland med citronsaften.

Lun olivenolien i en sauterpande. Vend birkes, stenbidder, fennikel og citronbåde i og varm det hele op.

Kog pastaen som beskrevet på pakken. Lad den dryppe af. Vend den i saucen. Fordel rognen heri. Hak fennikeltoppe og kom det på toppen.





karakterer:
Opskriften er vist 10622 gange,
og udskrevet 169 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu