Langtidsbagte grøntsager
Hovedingrediens : Rodfrugter - Blandede rodfrugter Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
I løbet af dagen renses grøntsagerne, skæres i stave og lægges i vand m. citronsaft.
Om aftenen opvarmes ovnen til 180 grader C. alm. ovn.
I en pose hældes olivenolie, presset hvidløg, og timian eller rosmarin samt salt og evt. peber.
Grøntsagerne hældes i posen og den rystes. Hældes så over i en bradepande som er dækket af
bagepapir. Bages i ca. 1 time.
Smager fortrinligt til enhver form for bøf eller steg. Stegen kan evt. sættes oven på grøntsagerne det bliver ingen af delene ringere af. |
|
Opskriften er vist 72869 gange,
og udskrevet 1644 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (20 stemmer) |
|
Kommentarer harly - 2017-03-21 17:00:05 Det er da ikke det man kan kalde langtidsbagt Anita 22/8-09 - 2009-08-30 15:52:07 Lagde ikke grøntsagerne i vand. Kom dem i en stegepose, og bagte dem i 1n timer. Smager rigtig godt anonym - 2005-01-01 01:01:01 der kan også evt. tilføjes lidt balsamico i posen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne