Bagte grøntsager
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Her kan alle grøntsager anvendes: Gulerødder, selleri, løg, porre, squash, aubergine, peberfrugter, majs, soltørrede tomater.
Beregn ca. 250 gram per person.
Grøntsagerne rengøres og skrælles hvis det er nødvendigt, og skæres ud i mund passende stykker. Grøntsagerne vendes med olie, salt og peber (timian, oregano, og andre krydderurter kan anvendes hvis det ønskes). Grøntsagerne lægges i et ovnfast fad og steges i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 40 minutter alt efter størrelsen på grøntsagerne. Hvis grøntsagerne tager for meget farve dækkes fadet til med stanniol. |
|
Opskriften er vist 119510 gange,
og udskrevet 2043 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (25 stemmer) |
|
Kommentarer lotte - 2016-02-01 16:08:42 kan man fryse dette Frank W - 2012-02-06 09:13:39 Lav en marinade af 1 spsk olivenolie og 2 spsk honning og saften af 1 appelsin og hæld over. Giver en god smag. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne