Guldkornskager
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smør og sukker blandes. Heri tilsætes mel og bagepulver.
Denne blanding samles med smeltet smør, hvorefter der forsigt tilsættes guldkorn. Dejen trilles til kugler på størrelse med valdnødder. Bages på øverste rille i ovnen i 6-8 min ved 200 grader C. alm. ovn. PS Sæt kuglerne med en tilpas stor afstand på bagepladen, da de flyder ret meget ud under bagningen. |
|
Opskriften er vist 119635 gange,
og udskrevet 2847 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (79 stemmer) |
|
Kommentarer Amalie - 2020-03-19 17:51:39 Jeg har laver dem i SFO sammen med lærerne Karen - 2018-04-08 20:17:27 Har lavet disse mange gange. Et par gode råd: Brug teskeer når dejen skal på pladen. Smør kan sagens erstattes med margarine. Spar på opvasken og brug lidt olie i stedet for smeltet smør til at samle dejen. Dejen kan nemt fryses. Tynde strimler pakket i bagepapir. Skær den frosne dej i skiver og bag dem. Lad kagerne køle inden du flytter dem. De skal nok blive sprøde, de skal kun være i ovnen til kanterne er brune. Man kan sagens tilføje nødder, krydderier eller chokolade. Der bliver mange småkager ud af en portion. DitteMai - 2014-12-28 15:09:40 Er ved at lave dem nu, har tilsat chokolade det er et must hos os -- De tager længere tid end 7-8 minutter for mig at få faste nok til ikke at falde fra hinanden ved den mindste berøring. Men de smager ret godt så takker for opskriften! Caroline - 2014-07-27 12:20:50 Fantastiske småkager! anonym - 2012-09-28 13:25:28 synes der er vild meget smør i den Ellinor - 2012-01-20 12:50:39 Jeg kommer lidt hakket nødder og hakket chokolade i det smager godt. helle - 2011-08-05 13:29:05 kan de fryses??? Anonym - 2011-04-02 17:07:13 har ikke prøvet det. men håber det smager godt Nadia - 2010-09-30 14:02:11 Det er de bedste småkager i hele verden!!! Torben - 2008-12-07 11:47:56 Jeg har spist disse småkager hver sommer, gennem hele min barndom, når vi var på ferie hos min farmor. Jeg troede kun det var hende der lavede dem. endelig endelig endelig.... nu skal der bages og smovses og mindes. anonym - 2008-04-26 16:11:07 vores nærmest smæltede sammen, til en stor boblende masse =S lone - 2007-01-20 18:33:56 de smager himmeriske lou - 2005-01-01 01:01:01 disse har jeg lavet MANGE gange. Og alle har været helt vilde med dem. Jeg lægger nu bare de to potioner margarine sammen og smelter. Det er hurtigere. Og prøv at tilføje lidt kanel. Det smager rigtigt godt sammen med guldkorn! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne