Træstammer
Hovedingrediens : Diverse produkter - Sukker Indsendt : Red : |
|
|
Pisk de hele æg og sukker med elpisker i en skål til en tyk æggesnaps. Sigt melet og fold det i sammen med kakaoen, der røres ud i varmt vand. Fordel dejen i en rouladeform (bageplade fra ovnen), der er grundigt smurt eller smør den ud på et stykke bagepapir (det sidst nævnte er lettest).
Bag rouladen i en varm ovn ved 200 grader C i 8 - 10 minutter. Tag rouladen ud af ovnen og vend den ud på et viskestykke, der er drysset med sukker. Pil papiret af og rul kagen sammen med viskestykket imellem. Til smørcremen hældes smør, mælk og kakao i en kasserolle. Varm det forsigtigt op, til smørret er smeltet. Tag kasserollen fra varmen og lad det køle lidt af. Kom flormelis i og pisk det, til smørcremen er jævn og tyk. Rul rouladen ud, skær kanterne lige. Smør 1/3 af smørcremen på og rul kagen sammen. Stil resten i køleskab. Skær en skrå bid af den ene ende af rouladen og anbring den på siden, så det kommer til at ligne en træstamme. Dæk kagen med creme og rids den med en gaffel, så det ligner bark. Pynt med lidt grønt. |
|
Opskriften er vist 33763 gange,
og udskrevet 368 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (29 stemmer) |
|
Kommentarer Mr. træstamme NO. 1 - 2011-12-19 17:51:14 Opskriften tager nogen tid at læse og endnu mere tid at få fabrikeret.Jeg tror jeg benytter mig af tilbuddet fra bageren " 4STK. KR. 35.00 " anonym - 2010-10-17 12:51:07 Hvor mange træstammer kan man lave ud af denne opskrift? Martin - 2010-09-26 16:22:41 Hmm vil slet ikke kalde det her for en træstamme. Når jeg tænker træstammer, så forestiller jeg mig de dejlige tørkager fra bageren. Det her er mere e¨ller mindre en roulade der gerne vil ligne en forstørret træstamme. Den smager skam ok :) Anonym - 2008-06-04 16:28:59 Smager de som træstammerne fra bageren? Pia - 2005-01-01 01:01:01 Skal snart til at prøve den, har printet den ud.......håber den smager godt! Nichita - 2005-01-01 01:01:01 Den er meget god..! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne