Nakkefilet i frugtsauce

Nakkefilet i frugtsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
750 g.nakkefilet
15 g.margarine
1 tsk.salt
 groftkværnet peber
4 enebær
1 dl.vand
300 g.æbler, syrlige
150 g.blommer
 
1 dl.creme fraiche 18 %
1 tsk.maizena
1 spsk.portvin
Opskrift:
Kødet brunes i en gryde i margarine og drysses med salt og peber. Enebærrene knuses og tilsættes sammen med vand, æblebåde og halverede blommer. Småsteger under låg ¾-1 time, afhængig af kødets tykkelse.

Kødet tages op, saucen piskes igennem eller pureres i blender. Creme fraiche og maizena røres sammen og piskes i saucen. Smages til med portvin, salt og peber.

Serveres med kartofler og f.eks. broccoli eller bønner.





karakterer:
Opskriften er vist 14412 gange,
og udskrevet 320 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu