Nakkefilet i frugtsauce
Hovedingrediens : Svinekød - Nakkefilet Indsendt : Red : |
|
|
Kødet brunes i en gryde i margarine og drysses med salt og peber.
Enebærrene knuses og tilsættes sammen med vand, æblebåde og halverede blommer.
Småsteger under låg ¾-1 time, afhængig af kødets tykkelse.
Kødet tages op, saucen piskes igennem eller pureres i blender. Creme fraiche og maizena røres sammen og piskes i saucen. Smages til med portvin, salt og peber. Serveres med kartofler og f.eks. broccoli eller bønner. |
|
Opskriften er vist 14412 gange,
og udskrevet 320 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne