Fyldt skinkemignon med grønsagspasta
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkemignon Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Flæk mignonen, bank den ud og drys den med salt og hvidløgspeber.
Fyld: Hak de soltørrede tomater fint og fordel dem på kødet sammen med strimlet kalkunbacon, rucola og basilikum. Rul kødet sammen og fæst med kødnåle eller bind med bomuldsgarn. Brun rouladen grundigt i tomatolie i en stegegryde. Tilsæt finthakket løg samt strimlet peberfrugt og lad det stege nogle minutter, inden bouillonen hældes på. Lad det simre under låg 20-30 min., tag kødet op og pak det ind i folie. Kog stegeskyen op med tomatkoncentrat, smag den til med krydderier og rør hakket persille i. Jævn evt. med lidt sovsejævner. Grøntsagspasta: Høvl grøntsagerne til lange strimler med en kartoffelskræller og giv dem et ganske kort opkog i letsaltet vand. Lad dem dryppe af i en si. Bland den nykogte pasta i og server med den varme sovs og skiveskåret mignon. |
|
Opskriften er vist 26241 gange,
og udskrevet 920 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Carina - 2005-01-01 01:01:01 Nem at lave og smager rigtig godt. Kunne i få fat i pastinak, så den måtte vi undvære. Overskud af sovsen kan med fordel gemmes til en pastaret - den smager himmelsk! Tror også, at kalkunbryst kunne egne sig evt. istedet for skinemignong. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne