Crepes Suzettes
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Dejen røres sammen og hviler ca. ½ time, før den bages til små tynde pandekager, der foldes 2 gange.
Til sovsen gnides sukkerstykkeme mod skallen af appelsinen, til de er helt mørkegule og gennemtrukket af olien fra skallen. Sukkerstykkerne lægges i flamberingspanden, appelsinsaften presses og sies over sukkeret. Læg smørklatter ved og varm op til sovsen begynder at syde. Nu vendes pandekagerne rundt i sovsen og lægges efterhånden ud til kanten. Når alle pandekager er vendt i sovsen, fordeles de jævnt på panden, overhældes med cognac og likør og flamberes. De smuttede, hakkede mandler drysses over. Flamberingen skal helst foregå ved bordet, så pandekagerne kan serveres straks efter. |
|
Opskriften er vist 64139 gange,
og udskrevet 1653 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (22 stemmer) |
|
Kommentarer morfarpaul - 2005-01-01 01:01:01 normandiet |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne