Favoritgryde
Hovedingrediens : Oksekød - Okseinderlår Indsendt : |
|
|
Skær kødet i mundrette tern. Smelt i tsk af fedtstoffet i en stegegryde ved jævn varme. Brun kødet ea. 5 min. Tag det op og tør gryden af
Skræl løg og gulerod. Skær guleroden i tynde skiver. Smelt resten af fedtstoffet i gryden. Tilsæt løg og gulerod og steg dem ea. 5 min. Ryst melet sammen med lidt af vinen. Kom kødet i gryden og tilsæt vin, tomater og timian og jævn det med melblandingen. Læg låg på og lad gryden sim-re ved svag varme til kød og grøntsager er møre, ca. 20 min. kør rundt nu og da. Steg haconskiverne sprøde og lad dem dryppe af på køkkenrulle. Smuldr baconet ned i gryden. Lad champignonerne dryppe af Hak forårsløgene og tilsæt dem sammen med svampene. Lad det koge sammen under omrøring, Ca. 5 min. Servér straks med pain riehebrød til. |
|
Opskriften er vist 36937 gange,
og udskrevet 779 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Stefan - 2013-10-16 10:19:15 Kaldes også Bøf Bourgogne, og smager suuuuuper skønt. Lotte - 2005-01-01 01:01:01 Det smager bare godt Annelise - 2005-01-01 01:01:01 Smager skønt, lav evt. bouillonkartofler til! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne