Krebinetter med linsepuré og spinat
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Indsendt : Red : |
|
|
Bland kødet med æggeblommer, løg, lidt salt og rigeligt peber. Form det til 8 krebinetter, pensl dem med lidt smeltet smør og vend dem i rasp og steg dem et par minutter på hver side.
Linsepuré: Kog linser og løg møre i letsaltet vand ca. 15 minutter. Damp spinaten i det vand der hænger ved til den falder sammen. Hæld den i sigte og pres alt vandet af. Purer linser, løg og spinat og rør smørret i og fløde. Server til krebinetterne. |
|
Opskriften er vist 8079 gange,
og udskrevet 181 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne