Krebinetter med linsepuré og spinat

Krebinetter med linsepuré og spinat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.svinesmåkød hakket en gang
2 æggeblommer
1 spsk.finthakket løg
75 g.smør
 Rasp
 Salt
 peber
 
 Puré:
150 g.flækkede linser
1 løg
500 g.renset spinat
50 g.smør
½ dl.piskefløde
 
Opskrift:
Bland kødet med æggeblommer, løg, lidt salt og rigeligt peber. Form det til 8 krebinetter, pensl dem med lidt smeltet smør og vend dem i rasp og steg dem et par minutter på hver side.

Linsepuré:
Kog linser og løg møre i letsaltet vand ca. 15 minutter. Damp spinaten i det vand der hænger ved til den falder sammen. Hæld den i sigte og pres alt vandet af. Purer linser, løg og spinat og rør smørret i og fløde.

Server til krebinetterne.





karakterer:
Opskriften er vist 8079 gange,
og udskrevet 181 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu