Karrykål med svinekød
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Fedtfattig opskrift Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Snit kålen fint. Skræl gulerødderne og skær dem i skiver. Pil løget og hak det.
Svits kødet i smør og karry og tilsæt gulerødder, løg og kål. Tilsæt vand, salt og peber. Dæmp varmen og læg låg på og lad det simre i ca. 45-60 minutter til kålen er mør, der tilsættes vand efter behov, kålen må ikke koge helt tør. Smag til og server. |
|
Opskriften er vist 466254 gange,
og udskrevet 11171 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (187 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2020-11-03 11:56:27 God vinter gryde ret. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne