Olivenfyldt nakkefilet
Hovedingrediens : Svinekød - Nakkefilet Indsendt : Red : |
|
|
Med en spids kniv stikkes hul igennem kødet på langs, og der skæres lidt ud mod siderne.
Løg og oliven hakkes fint og blandes med persille og oregano.
Fyldet kommes i kødet, og der lukkes for enderne med kødpinde.
Kødet brunes i en gryde i margarinen og drysses med salt og peber. Løget skæres i kvarte og tilsættes sammen med vandet. Kødet småsteger ¾ time, afhængig af tykkelsen. Kødet tages op, og skyen jævnes med maizena. Serveres med kartofler, carotter og bønner. Tips: Kødet kan også steges i en gryde uden tilsætning af væske |
|
Opskriften er vist 12416 gange,
og udskrevet 269 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer HisDancer - 2007-06-12 12:20:12 Smager dejlig med fyld af løg, hvidløg, champignon og bacon som alt er svitset inden det puttes i kødet. tilssøt evt lidt rødvin i bunden af et indfast fad og så i ovnen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne