Tzatziki rå
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Agurk - Agurker Kilde : Raa-mad.dk Indsendt : Red : |
|
|
Solsikkekerner sættes i blød mindst 1 time, gerne længere.
Agurkerne rives groft og sættes til afdrypning i et dørslag. Solsikkekernerne blendes eller food processes med lidt af agurkesaften, til de er fuldstændig glatte. Der skal ikke for meget saft i, der kan altid tilsættes mere. Agurker tilsættes og der smages til med citronsaft, havsalt, hvidløg og dild. Server med små kviste af frisk dild. Tips: Overskydende agurkesaft bør ikke smides ud, men drikkes! |
|
Opskriften er vist 16015 gange,
og udskrevet 173 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer den bløde mand - 2011-08-17 17:36:56 Jeg synes ikke det har så meget med tzatziki at gøre... skal der slet ikke noget græsk uhu-gurt i? og hvor kommer solsikkekærnerne ind i billedet? er det erstatning for youghurten? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne