Farshorn
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 61238 gange,
og udskrevet 884 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (10 stemmer) |
|
Kommentarer las1967 - 2014-07-30 18:03:43 smager super godt kan anbefales jeg bagte den 45min ved 200 grader Lene - 2012-08-07 17:47:51 Smager super godt, brug evt tomatsovs med grøn pikant ost. Kan findes her på siden Dyrehold - 2010-08-24 18:39:02 Evt. tempertur som den skal bages på??? anonym - 2010-04-06 12:40:54 hvordån laver tomatsovs? anonym - 2010-04-05 09:38:43 Man serverer ris, tomatsovs og grønne ærter :-) anonym - 2005-01-01 01:01:01 hvad serverer man lige til denne ret?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne