Farserede pebre
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Oprindelsesland : Ungarn Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 48857 gange,
og udskrevet 1715 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (13 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-01-31 19:55:32 Super god og lækker opskrift. Jeg vil bruge mere paprika næste gang. Vi fik kartofler og brun sovs til det var rigtig lækkert. 30/7-12 Anita - 2013-01-06 18:10:11 Læg en skive bacon oven på pebrene inden de steges i ovnen. anonym - 2012-08-01 09:30:13 Gode ideer til hvad man servere dertil...? Ris? Brød? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne